Upravit stránku
21.04.2016
Bungalov AITE 5 jsme realizovali pro tří člennou rodinu, která si jej vybrala z našeho typového katalogu. Dům byl navržen naším projektantem, který s investory projednal možnosti úprav a stupeň provedení stavby.

Investoři zvolili stávající variantu projektu v provedení dřevostavba – dům na klíč.

Dům byl postaven na okraji nové zástavby, kde investoři vhodně zvolili umístění a mají tak z obývacího pokoje krásný výhled francouzskými okny do okolní přírody.

Užitná plocha bungalovu je 106,80 m², což plně vyhovuje bydlení čtyř členné rodině.

Z prostorného zádveří je vstup do technické místnosti a chodby. V levé části domu je kuchyň s jídelním koutem, na který navazuje obývací část, kde je možné mít krbová kamna. V pravé části domu jsou z chodby vstupy do pokoje, ložnice, pracovny, koupelny a WC, které je umístěno mimo koupelnu. V té vznikl prostor pro vanu i sprchový kout. Každá místnost je řešena tak, aby v ní mohla být šatní skříň s úložným prostorem.

Do domu bylo instalováno teplovodní podlahové topení a tepelné čerpadlo vzduch – voda.

Tato dřevostavba splňuje požadavky na nízkoenergetický dům. Byla postavena v období 4 měsíců a poté předána majitelům ke spokojenému bydlení.